Nu sunteti logat! Va rugam logati-va!
Inregistrare Login
Home Informatii Contact
ALERTE »
 
 

Informatiile folosite la generarea solutiilor sunt cele introduse inainte de data de mai sus !


CURS VALUTAR »
21 - 09 - 2020
1 EUR (Euro) = 4.8583 RON
1 USD (Dolar SUA) = 4.1224 RON

* conform curs BNR
ultimele OFERTE »
ultimele CERERI »

Politica de Confidentialitate

Bursaromanadetroc.ro ( BRTroc.ro ) nu inchiriaza, vinde, sau pune la dispozitia unei alte parti informatii personale despre dumneavoastra sau produsele pe care le-ati solicitat, doar atunci cand avem permisiunea dvs., sau, in urmatoarele situatii:
  • Noi oferim informatiile unor parteneri de incredere, care lucreaza in numele sau cu Bursaromanadetroc.ro ( BRTroc.ro ) in cadrul acordurilor de confidentialitate. Aceste companii pot utiliza informatiile dumneavoastra personale, pentru a ajuta pe Bursaromanadetroc.ro ( BRTroc.ro ) sa comunice mai usor cu dumneavoastra despre ofertele facute de Bursaromanadetroc.ro ( BRTroc.ro ) si partenerii nostri de marketing. Cu toate acestea, aceste companii nu au dreptul de a imparti aceste informatii cu nimeni.

  • Noi raspundem in fata instantelor de judecata, la procese sau actiuni juridice, pentru a stabili sau exercita drepturile legale sau a ne apara impotriva revendicarilor legale.

  • Credem ca este necesar sa facem schimb de informatii cu scopul de a investiga, preveni, sau lua masuri cu privire la activitatile ilegale, suspiciune de frauda sau situatii care implica potentiale amenintari la adresa securitatii fizice ale oricarei persoane, incalcari ale Termenilor si Conditiilor Bursaromanadetroc.ro ( BRTroc.ro ), sau altfel ca cerute de lege.

  • Noi transferam informatii despre dumneavoastra in cazul Bursaromanadetroc.ro ( BRTroc.ro ) este cumparat de catre o alta companie sau fuzioneaza cu o alta companie. In acest caz, Bursaromanadetroc.ro ( BRTroc.ro ) va va anunta inainte de informatiile ce sunt transferate si devin obiectul unei alte politici de confidentialitate. Bursaromanadetroc.ro ( BRTroc.ro ) afiseaza publicitate targetata pe baza informatiilor personale. Agentii de publicitate (inclusiv companii de publicitate) presupun ca oamenii care interactioneaza, vad, sau fac click pe reclame indeplinesc criteriile de targetare-de exemplu, femei cu varste cuprinse intre 18-24 dintr-o anumita zona geografica.

  • Bursaromanadetroc.ro ( BRTroc.ro ) nu furnizeaza nici o informatie personala companiei de publicitate atunci cand dumneavoastra interactionati sau vizualizati o reclama targetata. Cu toate acestea, prin interactiunea sau vizionarea unei reclame, compania de publicitate face presupunerea ca indepliniti criteriile de targetare utilizate pentru a afisa reclama in cauza.

  • Agentiile de publicitate de pe Bursaromanadetroc.ro ( BRTroc.ro ) au clienti ca furnizorii de servicii financiare (cum ar fi bancile, societatile de asigurare agenti, brokeri de stoc si ipotecare lenders) si non-financiare companii (cum ar fi magazine, companii aeriene, precum si companii de software).
Intrebari Frecvente  •  Politica de confidentialitate  •  Termeni si Conditii